Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Εγω...εγω...εγω...

Τι προσπαθεις να αποδειξεις τωρα?
Οτι με επιασες επιτυχως τα διχτυα σου?
Αλλη μια ανοητη επιτυχια που θα ενισχυσει το ναρκισσισμο σου?
οχι τελικα...
οχι επιτυχια δικη σου...
δικη μου ανοησια-και μαλιστα εκουσια...
Εγω σε εφτιαξα...μεσα στο μυαλο μου πλαστηκες σαν ονειρο...ειδωλο εισαι...
Να το θυμασαι αυτο τωρα που θα με διαλυεις...
Εγω με διαλυω...
Δε θα'σαι εσυ αυτος που με κατεστρεψε...
Γιατι εχω αρκετη υπερηφανια για να αυτοκαταστραφω μονη μου...!

19 σχόλια:

Χριστίνα Γεωργαλλή είπε...

Ανέμη, έχεις απόλυτο δίκιο αλλά.... θα διαφωνήσω! Εσύ είσαι αυτή που δίνεις πράγματα με τα οποία ο άλλος μπορεί να σε διαλύσει...... ή να σε λατρέψει! Δεν πρέπει να κατηγορείς τον εαυτό σου. Θα προτιμούσες να ήσουν σαν αυτόν που σε πληγώνει τώρα, να μην έχεις αισθήματα; Όταν δίνεις γλυκιά μου εσύ κερδίζεις, κανένας άλλος. Σε σένα μένει, σημαίνει ότι έχεις ψυχή και η αγάπη γίνεται ψυχικός πλούτος. Να ένας λόγος για να μη φοβάσαι να δώσεις και να είσαι "εγωίστρια" μαζί!

Δε ξέρω αν συμφωνείς.. Πολύ ωραίο ιστολόγιο! Ποια είναι η διαφορά στα δύο ιστολόγια σου; Τι γράφεις στο ένα και τι στο άλλο κυρίως;

Φιλάκια...

Ανέμη είπε...

Καταρχην καλως ηρθες στο Blog μου!!!
Ευχαριστω πολυ για οσα λες Χριστινα μου...δικιο εχεις!Απλα εγω ειμαι πολυ ενοχικος τυπος και κατηγορω για ολα τον εαυτο μου,πολλες φορες με κατηγορω που ειμαι ευαισθητη γιατι βλεπω οτι αυτοι που πληγωνουν και συνεχιζουν το δρομο τους με το κεφαλι ψηλα ειναι καλα...οχι γεματοι πληγες,γεματοι ανεκπληρωτα ονειρα κι απωθημενα...ευχομουν παλιοτερα να ειμαι κι εγω ετσι,αλλα αυτο που λες ειναι τοσο...σωστο!Ο ανθρωπος που πληγωνει δεν αξιζει ενω αυτος που αγαπα,που ειναι ετοιμος να προσφερει τα παντα, που δινει χωρις να παιρνει ανταλλαγμα κι ομως χαιρεται που εδωσε κατι...αυτος ειναι πραγματικα ευτυχισμενος...

Ωστοσο εγω κανω το μεγαλο λαθος να δημιουργω φαντασματα η ιδια,και ισως γι'αυτο μετα στρεφομαι εναντιον μου... Εξιδανικευω,πλαθω με το μυαλο μου καταστασεις,σαν ψευδασθησεις,που θα με κανουν να νιωσω ωραια και μετα,εκουσια ξεχνω οτι μονη τα δημιουργησα ολα...Ετσι εκνευριζομαι με τον εαυτο μου γιατι προσπαθω να τον ξεγελασω με χαζα κολπα...κι αυτος,τοσο απελπισμενος,τα πιστευει!Μαλλον σε μπερδεψα με ολα αυτα,αλλα μη δινεις σημασια...γινομαι ωρες-ωρες ετσι ακαταλαβιστικη!

Οσο για τα ιστολογια...αρχικα δημιουργησα το Moonstriken Thoughts για να γραφω τα βραδια...οταν το φεγγαρι ηταν ψηλα κι εγω ειχα εμπνευση!Η αληθεια ειναι οτι πνιγομουν απο συναισθηματα και το θεωρησα καλο να κανω ενα τετοιου τυπου ημερολογιο!Υστερα δημιουργησα το αλλο...ισως για να το κανω πιο ρομαντικο και πιο αναλαφρο συναμα...αλλα τελικα τα εμπλεξα και γραφω ποτε στο ενα και ποτε στο αλλο...δεν εχει σημασια ουτως η αλλως γιατι στο τελος συνηθως καταληγω να αναμασαω παρομοια πραγματα παντου-μαλλον φταιει η ελλειψη εμπνευσης!!!

Χαιρομαι παντως που σου αρεσουν τα ιστολογια μου!Χαιρομαι οσο τιποτα να ακουω σχολια γιατι...ειναι καλο να ξερεις οτι καποιος εκει εξω διαβαζει τα οσα γραφεις,σε παιρνει στα σοβαρα,σου λεει τη γνωμη του...!

Θα τα ξαναπουμε...φιλακια πολλα!

Χριστίνα Γεωργαλλή είπε...

Δεν με μπέρδεψες καθόλου γιατί πολύ απλά.... έτσι ήταν η παλιά Χριστίνα! Καταλαβαίνω πως νιώθεις. Κι εγώ είμαι πολύ ανασφαλής. Ήμουν!! Έφτιαχνα σενάρια και φαντασιωνόμουν αυτό που ήθελα γιατί απλώς αυτό ακριβώς που έπλαθα ήταν που είχα ανάγκη. Αργότερα όμως πληγωνόμουν και τα έβαζα με τον εαυτό μου. Όμως πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις. Γιατί έμαθες από τα λάθη σου. Εκείνοι που δεν κάνουν τίποτα για να καταλάβουν τι ανάγκες έχουμε για να αντιδρούμε έτσι και που φυσικά δε μας βοηθούν;

Προσπάθησε να βρεις τον εαυτό σου.... Δε ξέρεις τι υπέροχο που είναι! Αν τον έχω βρει δηλαδή κι εγώ γιατί υπάρχουν φορές που νομίζω ότι είμαι καλά και μετά στην πραγματικότητα δεν έχω λύση ούτε ένα απ' τα προβλήματά μου...

Μην κάνεις σενάρια. Δέξου τον άλλον όπως είναι, γιατί μόνο έτσι θα σε δεχτεί κι αυτός. Μη διστάζεις να δώσεις αλλά ούτε να φύγεις και να πας παρακάτω. Σκέψου ότι όσο καιρό θα είχες κόλλημα μ' αυτόν που δεν αξίζει, μπορεί να έχασες τον έρωτα της ζωής σου!! Τι λες, αξίζει;;

Αχ πέρνα κι εσύ Αθήνα να έχω κάποιον να γνωρίσω και να μιλήσω από εδώ....

Ανέμη είπε...

Αχ...να ξερες ποσο κουραγιο μου δινεις...πρεπει να σταματησω να εξωραιζω,αν και ειμαι δεμενη σε αυτο...
μου αρεσει τοσο να ζωγραφιζω με χιλια δυο χρωματα τον ουρανο μου,που στο τελος ξεχναω τι χρωμα ηταν αρχικα...!Αλλα αφου τα καταφερες εσυ...αρχιζω να πιστευω οτι ειναι εφικτο!Μια αποφαση ειναι ολα...εεε?

Οσο για την Αθηνα,εμενα κανεις δεν με κουναει γιατι ειμαι τριτεκνη και συνεπως προνομιουχος του συστηματος...καλα πλακα κανω ουτως η αλλως δεν θα με αφηναν οι γονεις μου να παω αλλου!Αποφασισες Παντειο τελικα???Αν ναι,τοτε μην αγχωνεσαι... σε περιμενω!!!Η εγκληματολογια ειναι τοσο ενδιαφερουσα...κι εχει κι εργαστηρια!!!Εμενα μου φαινεται υπεροχη...αλλα δεν σε επηρεαζω μεχρι να παρεις την τελικη αποφαση!

θα τα πουμε!φιλια

Χριστίνα Γεωργαλλή είπε...

Ναι μάλλον αποφάσισα, αν και δεν είμαι 100% σίγουρη. Όπως λες κι εσύ η επιλογή είναι πολύ δύσκολη και κάθε μέρα αλλάζω γνώμη. Αλλά τώρα νομίζω πως κατέληξα και το μόνο που με προβληματίζει είναι... το κέντρο της Αθήνας!

Αν έρθω πάντως θα τα πούμε σίγουρα! Εσύ θες την ίδια ή έχεις αποφασίσει αλλού; Ή μήπως είσαι μπερδεμένη με πολλές σχολές;

Ανέμη είπε...

Ηρεμησε,η Αθηνα δεν ειναι τοσο τρομακτικη!Δεν ξερω,εγω δε θα μπορουσα να ζω αλλου,αλλα ειναι επειδη εδω γεννηθηκα και μεγαλωσα...Βεβαια το κεντρο δεν το αντεχω,επειδη μενω στα βορεια προαστεια αττικης και ειμαι συνηθισμενη σε παρκα και ανοιχτους χωρους...αν χρειαστει να κατεβω στο κεντρο παθαινω σοκ απο τις πολυκατοικιες και τη μαυριλα!Νομιζω οτι ειδικα για σενα που εχεις συνηθισει να μενεις σε νησι θα ειναι περιεργα στην αρχη,αλλα ειναι καλα να τα εχεις ολα κοντα σου και πιστευω οτι μετα τον πρωτο καιρο θα εισαι μια χαρα!

Η δικη μου ιστορια ειναι μπερδεμενη...καθε μερα και κατι αλλο και δεν ξερω καν τι πραγματικα μου αρεσει!Γενικα ειμαι ανθρωπος της τεχνης,οποτε ειπα οτι παραλληλα με την οποια σχολη,θα μπω και σε μια δραματικη και θα κανω και μαθηματα ζωγραφικης...ισως αποφασισω να δωσω και για καλων τεχνων μετα απο τη σχολη που θα τελειωσω...δεν ξερω!Τωρα στο μηχανογραφικο θα δηλωσω πρωτα τη νομικη κομμοτηνης(την οποια πιανω με τις τωρινες βασεις κι ελπιζω να μην ανεβουν κι αλλο φετος!)Ο λογος που θελω τη νομικη ειναι για να παω ποινικο δικαιο και μετα εγκληματολογια...παντα μου αρεσε αυτο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να εργαστω εγω σε ενα τετοιο περιβαλλον,το φοβαμαι λιγακι γιατι δεν ειμαι καμια προσωπικοτητα επιβλητικη,σιγουρη,η οτιδηποτε απο αυτα που ταιριαζουν στη νομικη!Τωρα αυτο που με προβληματιζει ειναι η δευτερη σχολη που ειναι και η πιο πιθανη αν ανεβουν οι βασεις...ειμαι αναμεσα σε φιλολογια(που εχει πολυ ωραιες σπουδες αλλα βαρετη αποκατασταση),αγγλικη φιλολογια,για να μεταφραζω αγγλικα βιβλια(που το βρισκω πολυ ωραιο),ΜΜΕ(τα οποια ομως απερριψα γιατι εχουν αδιαφορα για μενα μαθηματα),Ψυχολογια(γιατι παντα σκεφτομουν οτι θα ηταν ομορφο να ειμαι ψυχολογος σε σωφρονιστικα ιδρυματα,αν και τωρα πια μου φαινεται καπως ψυχοφθορο)και Κοινωνιολογια,παλι για εκληματολογια που μου αρεσει αλλα σκεφτομαι οτι πανε στραφη τα μορια,αφου πιανω ανωτερες σχολες γιατι να μην αφησω τη θεση σε αλλα παιδια που εχουν λιγοτερες επιλογες?Οποτε ευχομαι να μην ανεβουν οι βασεις για να ακολουθησω την εγκληματολογια,που μου αρεσει,αλλα απο αλλο δρομο και οχι μεσω Παντειου... Αααχ δεν ξερω,ειμαι χιλιομπερδεμενη!!!Αν εσυ εβγαλες ακρη απ'ολα αυτα...Τελικα οι πολλες επιλογες ειναι χειροτερες...Παντως σημερα κλεινω προς τη φιλολογια...αλλα δεν ξερω αν αυτο αλλαξει μεχρι να συμπληρωσω το μηχανογραφικο!

Χριστίνα Γεωργαλλή είπε...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί ακριβώς τέτοιος άνθρωπος είμαι κι εγώ! Όλα αυτά που γράφεις από τη δεύτερη παράγραφο μέχρι πριν τις επιλογές που έχεις είναι σαν να μιλάω εγώ...!!

Πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω γιατί θα σου βάλω ιδέες και αυτό με την νομική (την πειθώ) το' χω! Κάνε ότι κι εγώ: επειδή ξέρω ότι κάθε μέρα θα αλλάζω γνώμη, θα περιμένω και ότι θα θέλω την ημέρα που θα κάνω το μηχανογραφικό. Ε τι.. Έπρεπε να αποφασίσω! Αν και νομίζω ότι έκλεισα στην κοινωνιολογία... (Για να δεις φαντασια, τώρα βλέπω μηχανογραφικό Κύπρο!! χαχαχα :-p)

ΥΓ Αποφάσισε αλλά να μείνεις Αθήνα ε!!!

Ανέμη είπε...

Χαχα,εννοειται αυτο!Εδω θα ειμαι να σε ξεναγησω!!!Αν και δεν ξερω τι σοι ξεναγηση θα ειναι αυτη...σημερα πχ.πηγα στο κεντρο για να ρωτησει κατι η κολλητη μου στο Πολυτεχνειο και μετα καναμε βολτες..και μας πλησιαζει ενας τουριστας με το χαρτη στα χερια και μας κανει"Where is the Parliament?"Κι εμεις δεν ειχαμε ιδεα κατα που πεφτει η Βουλη,γιατι ειχαμε χασει τον ποσανατολοισμο μας!!!Αλλα πλακα θα εχει,θα πηγαινουμε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα!
Οχι,σοβαρα τωρα,θα ειναι πολυ ωραια!

Ααα,εχεις και Κυπριακη υπηκοτητα?Εεελα στην Αθηνα ειναι πιο καλααα...!Βασικα δεν θελω να σε επηρεασω,εξετασε ολες τις παραμετρους...αλλα η Κοινωνιολογια φαινεται ενδιαφερουσα...δεν ξερω,οπως τα βλεπω τωρα δηλαδη!!!

Σημερα παντως καταφερα να κανω top5:
1.Νομικη
2.Φιλολογια Αθηνας
3.Φιλολογια Πατρας(αμα γινει καμια στραβη και ανεβουν τα μορια)
4.ΜΜΕ
5.Ψυχολογια

αααχ,και παλι σιγουρη δεν ειμαι,αλλα τελος παντων...αυτο που λες το σκεφτηκα,δηλαδη οτι μου ερθει εκεινη την ωρα και θελω πιο πολυ,αλλα αν μολις το δωσουμε αλλαξουμε γνωμη???Πφφφ...τελος,δεν το κουραζω πολυ,θα κρατησω το top5 και τελειωσε,δεν γινεται πια,μια βδομαδα τωρα σκεφτομαι ολες τις σχολες που υπαρχουν!

Ααα,btw μπραβο σου για το post για την "Παγκοσμια Ημερα κατα των Ναρκωτικων"!Ειναι ωραιο καποιοι να ευαισθητοποιουνται και οσοι το διαβασουν θα σταματησουν πιστευω να ειναι τοσο αδιαφοροι η να το κατακρινουν...Στο μετρο του συνταγματος σημερα μια ομαδα απεξαρτημενων νεων εδινε παρασταση,κατι σαν θεατρικο παιχνιδι και καποιοι επαιζαν οργανα κι τραγουδουσαν...χαρηκα πολυ που ειδα οτι καποιοι δεν το βαζουν κατω,το παλευουν και τελικα τα καταφερνουν!Και μετα ειδα και το blog σου και συγκινηθηκα πολυ!

Θα τα πουμε κοριτσακι με τις καλλιτεχνικες ανησυχιες(πολυ χαιρομαι που ταιριαζουμε σε αυτο!)Φιλακια

Χριστίνα Γεωργαλλή είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Χριστίνα Γεωργαλλή είπε...

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Πράγματι είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα οι χρήστες ναρκωτικών.. Αλλά αυτό που με εξοργίζει πιο πολύ είναι η αντίδραση όλων των υπολοίπων! Και μετά λένε κιόλας ότι χαλάνε την κοινωνία που υπάρχουν τέτοια φαινόμενα και δε λύνονται. Δεν ξέρω εκείνοι τι προσπάθεια κάνουν γι' αυτό με το να τους περιθωριοποιούν..

Καλοπερνάτε εσείς εκεί πέρα εε;; Άτε, πότε θα φύγω επιτέλους...

Δεν έχω κυπριακή υπηκοότητα, ο κάθε Έλληνας μπορεί να δηλώσει σχολές απ' το μηχανογραφικό Κύπρου αρκεί να.. το ξέρει! Εντάξει είναι διαδικασία, να το βρεις, να το εκτυπώσεις και να το στείλεις για να δεις αν θα σε δεχτούν.. Αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα ότι μπορούν να το κάνουν!

Όσο για το τοπ5 εγώ θα άλλαζα το 4 με το 5, αφού είπες ότι δε σ' αρέσουν τα ΜΜΕ αλλά κατα τ'άλλα είναι εντάξει, κράτησε το κι ότι έγινε έγινε! Έτσι κι αλλιώς είναι θέμα τύχης γιατί όπου και να πάμε μπορεί να πετύχουμε αλλά και να αποτύχουμε και να πούμε "τι θα γινόταν αν πήγαινα εκεί... ίσως είχα μεγαλύτερη επιτυχία.." Γι' αυτό απλώς κάνε ότι σ' αρέσει και τέλος!! Ε κουράστηκα να ασχολούμαι όλη τη μέρα με τις σχολές! Αποφάσισα, θα το λατρέψω και έχω κι άλλα πράγματα να κάνω... Να ετοιμάσω βαλίτσες!! Καλά το πιστεύεις, κάνω λίστα για το τι θα πάρω μαζί μου! Από ρούχα μέχρι σεντόνια, πιάτα, λεξικά, τσάντα για το λάπτοπ! Έχω σκεφτεί όλες τις αγορές που θα μου χρειαστούν! Τα έχω παίξει εντελώς...

Ανέμη είπε...

Πωπω...τελειο μου φαινεται!Αν και ειναι ξεβολεμα,κατα βαθος ειναι ωραια αυτη η ανακατωσουρα!Βεβαια ειναι και δυσκολο...δεν ξερω για σενα αλλα εγω θα αγχωνομουν παρα πολυ αν εφευγα μακρια...ειναι λιγο περιεργο,αλλα οι περισσοτεροι το κανουν,οποτε...μια χαρα θα ειναι...Ολος αυτος ο αερας της ανεξρτησιας,της νεας αρχης...ωραιο ακουγεται!

Παντως ηρεμησε,μην κουβαλας ολη σου την προικα,καποια πραγματα μπορεις να τα αγορασεις κι εδω...εψαξες για σπιτι?εχεις συγγενεις η αλλους γνωστους στην Αθηνα για να σε βοηθησουν?

Α οσο για το μηχνογραφικο της κυπρου,εχεις δικιο,κανεις δεν το ξερει!Πραγματικα πρωτη φορα το ακουσα...αλλα ουτως η αλλως εμενα δεν με αφηνουν να φυγω οποτε και να περνουσα καπου καλυτερα δε θα ειχε νοημα...Και για σενα θα ηταν καπως μακρια...αλλο να πεταγονται οι γονεις σου μεχρι την Αθηνα γα να σε δουν και αλλο μεχρι τη...Λευωσια!Δυστυχως εγω η μονη μετακομιση που θα κανω θα ειναι απο τον 2ο οροφο στο υπογειο του σπιτιου(εχουμε αλλον εναν οροφο που δεν χρησιμοποιουμε και θα το μετμορφωσω σε δικο μου"σπιτι"...κουζινιτσα, σαλονι,μπανιο,κρεβατοκαμαρα...μια υποτυπωδης ανεξαρτησια!)Καλα δεν πειραζει,ο καθενας οτι μπορει κανει,οποτε θα το δω κι αυτο ως μια αλλαγη!

Εδω οντως μια χαρα ειναι...τωρα ειδικα που δεν εχουμε και καμια υποχρεωση(σημερα εδωσα και τα αγγλικα πανελληνιες που ηταν το τελευταιο μαθημα!)...Οταν ερθεις,σου ειπα,αναλαμβανω την ξεναγηση...αρκει να τα εχω μαθει κι εγω ως τοτε τα κατατοπια της Αθηνας,γιατι τοσα χρονια δεν κατεβαινα σχεδον ποτε!Παντως μου κανει εντυπωση που ανυπομονεις να ερθεις και δεν εχεις φρικαρει εντελως!Ααα σημερα θα μαθω κι αλλα κατατοπια(πολλες βολτες κανω τελευταια και μαθαινω!)Θα παω στη Μαλακασσα!(που ιδεα δεν εχω προς τα που ειναι)Βασικα κανει συναυλια το αγαπημενο μου συγκροτημα,οποτε αποφασισα,μετα απο 3χρονια που το σκεφτομουνα και δεν επαιρνα εισητηρια,να παω!Ευτυχως που θα εχω παρεα,αλλιως θα χανομουνα-παλι!!!

Αντε,παω να ετοιμαστω,θα τα πουμεεε!!!

Χριστίνα Γεωργαλλή είπε...

Ναι, είναι πολύ ωραίο. Αλλά κι εγώ φοβάμαι τη νέα αρχή, το πως θα συνηθίσω...Έχω συγγενείς. πρώτα ξαδέρφια της μαμάς μου, τη νονά της και τη νονά μου. Αλλα΄μένουν μακριά απ' το κέντρο! Βέβαια κι εγώ μάλλον δε θα μείνω εκεί με όλα αυτά που ακόυω και προσπαθώ να βρω μετρό κτλ κτλ για να δω που με βολεύει να ψαξω για σπίτι όταν ανέβω τον Αύγουστο.

Το σπιτάκι σου μια χαρά είναι.. Βέβαια εγώ είμαι του ρίσκου και θέλω μόνη μου αλλά για αυτά που ακούγονται για την Αθήνα μια χαρά είσαι!

Κύπρο τελικά δεν θα δηλώσω γιατί δεν συμφέρει. Έχει πολύ λίγες σχολές, οπότε όταν τελειώσω το ένα πανεπιστήμιο και θέλω γραφιστική θα δώσω κατατακτήριες, δεν πάω με πανελλήνιες..

Εννοείται ότι όταν έρθω (τη δεύτερη φορά) θα πέσει ξενάγηση! Οπωσδήποτε!! Αν θέλεις στείλε μου e-mail (θα το βρεις στο προφίλ) και μετά ανταλλάζουμε κινητά και βλέπουμε!

Φιλάκια, τα λέμε!

Ανέμη είπε...

Οντως ειναι καλυτερα να βρεις σπιτι σε καποιο προαστειο...ετσι κι αλλιως τωρα πια σχεδον παντου εχει μετρο!!!Αφου εχεις και καποιους γνωστους ενταξει θα ειναι,δεν εχεις ν'ανησυχεις για τιποτα!!!Και"αυτα που ακουγονται για την Αθηνα"αφορουν κυριως μια-δυο πλατειες στο κεντρο(τα λεγομενα γκετο)οποτε μην περιμενεις τραγικα πραγματα,δεν πιστευω οτι ειναι τοοοσο ριψοκινδυνο μερος!!!

Θεωρητικη κατευθυνση δεν εισαι?Κι εγω παλιααα ηθελα γραφιστικη,αλλα παει μονο απο τεχνολογικη και βεβαια μονο αν δωσεις σχεδιο(ελευθερο+ γραμμικο)στις πανελληνιες!Οποτε αναγκαστικα κατατακτηριες,που σημαινει χανεις 4 τουλαχιστον χρονια...Παντως τελικα την καλυτερη επιλογη εκανες...δεν ξερω,νομιζω πως το να εισαι φοιτητης στην Αθηνα θα ειναι ωραιο(βασικα θα το ανακαλυψουμε του χρονου γιατι ουτε κι εγω ξερω,θα δειξει!!!)

Αντε,θα τα ξαναπουμε χριστινακι...καλες ετοιμασιες!!!Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθεις για να βρεις σπιτι!Θα σου στειλω σιγουρα για να βρεθουμε και θα σου ετοιμασω μια ξεναγηση...μουρλια!!!(Πρωτα απο τα μερη μου,που τα ξερω καλυτερα και μετα Κεντρο-που θελω δεν θελω θα το μαθω!!!)

Φιλακια πολλα!!!

Χριστίνα Γεωργαλλή είπε...

Ναι, θεωρητική, ξέρω τι γίνεται με τη γραφιστική απλώς εγώ δεν ήθελα να δώσω καν μαθηματικά! Πόσο μάλλον σχέδιο (αν και με αυτό δεν είχα πρόβλημα).

Ανυπομονώ να έρθω! Έχω πάρα πολύ άγχος για το πως θα κυκλοφορώ μόνη μου αλλά θέλω γιατί πρέπει να συνηθίσω οπότε ανυπομονώ να περάσει όλο αυτό της αρχής για να το χαρώ!

Θα περιμένω e-mail! Α υπάρχει και ένα βραβείο στο μπλοκ μου για σένα!
http://xristinagewrgallh.blogspot.com/2009/06/blog-post_30.html

Φιλάκια, θα τα πούμε!!

Φεγγαρολουστη είπε...

Ανεμη μου.. η ευαισθησια ειναι μεγαλο προτερημα και στις μερες μας σπανιζει αν και μεσω του ψυχρου υπολογιστη γνωρισα πολλες ευαισθητες ψυχουλες...
Κρατα την καρδια σου καθαρη κι αν δεν παρεις δεν πειραζει και που εδωσες ειναι σπουδαιο πραγμα για σενα και μονο ...

Ανέμη είπε...

Τελικα ναι...αυτο ειναι που σου δινει χαρα:το να προσφερεις αγαπη...και να προσφερεις γενικως!!!Απλα μερικες φορες η ευαισθησια μοιαζει με αδυναμια,ενω οι "αναισθητοι" η μαλλον καλυτερα οι "επιφανειακοι"δεν παιρνουν τα πραγματα τοσο βαρια και δεν τους κοστιζει να προχωρησουν...εμεις μενουμε γεματοι πληγες,αλλα τουλαχιστον εχουμε νιωσει και εχουμε δωσει...Χαιρομαι πραγματικα που μεσα απο τον "Ψυχρο υπολογιστη" γνωριζω ανθρωπους που ζουν με το συναισθημα!!!

φεγγαρενιες αγκαλιες...!

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

σωπαινω στην δυναμη αυτου που διαβασα...
ποσο πονο και συναμα δυναμισμο κρυβουν οι λεξεις σου...;

κοιτα που τελικα τοσες φορες διαλυσαμε εμας μεσα απο αλλους...κι ενω με τοση αγαπη χτισαμε με ποσο πονο μας γκρεμιζουν...

νεραιδενια φιλακια γλυκια μου!!!

Mikros Alitis είπε...

Νομίζω μια ψευδαίσθηση είναι όλα, βλέπεις τον άλλον όπως θα ήθελες να είναι και όχι όπως είναι... και ναι δεν σε καταστρέφει ο άλλος, μόνος σου καταστρέφεσαι

Ανέμη είπε...

Καταρχην καλως ηρθες στο Blog μου Μικρε Αλητη!Ειναι περιεργο τελικα να βλεπεις τους αλλους μεσα απο τα δικα σου ματια,να τους εξιδανικευεις εχοντας παντα επιγνωση οτι αυτο στο τελος θα σε πληγωσει...κι ομως να μην μετανιωνεις,αλλα αντιθετα να επαναλαμβανεις το λαθος σου...εχω καταστραφει εκουσια αρκετες φορες,αλλα δε δισταζω να το ξανακανω με την πρωτη ευκαιρια...μη ρωτας γιατι,δεν ξερω...