Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

επτά

Τόσοι μήνες μετά κι ακόμα το ίδιο. ακόμα φοβάμαι τα πάντα. ακόμα λείπεις και τρέμω. μόνο που πια τρέμω κι όταν έρχεσαι.. Η ίδια γκρίνια κι εγώ αιωρούμαι πάνω απο το κενό. και τώρα πια είμαι σίγουρη πως δεν έχει προστατευτικό δίχτυ απο κάτω. κι αναρωτιέμαι πως καταφέρνω ακόμα να ακροβατώ.. πως στο καλό στέκομαι αφού παντού γύρω έχει κενό..?  Και δεν με νοιάζει η φυσική απόσταση που χωρίζει. ας είναι.. κι ας χωρίζει.. αυτή τουλάχιστον καλύπτεται. Στην άλλη την απόσταση έχω κολλήσει.. την χαοτική.. την άπειρη. εκείνη που ότι κι αν κάνω δεν σε φτάνω.. και ο πιο μεγάλος φόβος απ' όλους είναι οτι ίσως είναι ανέφικτο να σε φτάσω εντελώς κάποτε.. γιατί μπορεί να είμαστε τόσο αλλιώτικοι τελικά.. και απλά να μην αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο..
Δεν μου αρέσει να το αναφέρω αυτό ούτε καν σαν ενδεχόμενο.. αλλά ούτε θέλω να εθελοτυφλώ. Σε αισθάνομαι ξένο τώρα. δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι είναι και εύχομαι να περάσει. Είναι που αισθάνομαι τόσο μόνη ώστε ακόμα και τον άνθρωπό μου τον αισθάνομαι μίλια μακριά...

3 σχόλια:

Feel What's Real είπε...

Είναι σαν να ακούω τη φίλη μου και ξέρω πως όταν τα πράγματα είναι άσχημα όλοι νιώθουν μόνοι..όμως θα σου πω το ίδιο που λέω και σε εκείνη..υπομονή(δεν ξέρω μέχρι πότε) και κάποια στιγμή όλα θα σου μοιάζουν πιο ξεκάθαρα και θα βασίζεσαι περισσότερο στον εαυτό σου!! Ελπίζω να σε βοήθησα ελάχιστα!!

Ονειροπαγίδα είπε...

ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ, ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ...ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ...ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΛΕΩ, ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!

Ανέμη είπε...

Ονειροπαγίδα, έχεις απόλυτο δίκιο κι έτσι όντως έγινε! Ένα χρόνο μετά είμαι απόλυτα γαληνεμένη και ήρεμη κι ευτυχισμένη και σίγουρη για όλα, απλά επειδή κατάφερα να κοιτάξω μέσα μου και να τα δω όλα όπως είναι και να τα αποδεχτώ ένα ένα... Ήταν η πιο υπέροχη αποκάλυψη που έχω βιώσει :) Όμορφη κι ευτυχισμένη χρονιά και σε σένα!!!